Lezingen over energetische thema's


squares_lezing.jpgEen ruim aanbod aan voordrachten

Wij organiseren gespreksavonden  op aanvraag, op maat uitgewerkt naargelang het doelpubliek.  Elk thema wordt visueel ondersteund met een PowerPoint vol nuttige informatie en concrete voorbeelden voor de deelnemers. 

Onze voorkeur gaat uit naar psycho-ecologische thema's. Energetisch verkennen van huizen, steden, sacrale plaatsen, hoe doe je dat?  Hoe resoneert je eigen blauwdruk met die van je huis, je stad, je omgeving, je werkplek? 

Daarnaast organiseren wij regelmatig wandelingen en reizen.  Voor meer info zie onze Kalender   

Ik en de ander, ik en mijn omgeving,
energie in beweging


human_light.jpg

Ik ben een energetisch wezen en via mijn lichaam sta ik in contact met de anderen, met mijn omgeving en met de hele wereld.

Wat betekent dat nu en hoe ga ik daar concreet  en bewuster mee om?

Hoe kan ik op de juiste manier in verbinding gaan met mensen en systemen, met mijn huis, mijn streek, mijn stad, mijn werkplek?  Hoe maak ik van mijn huis een thuis, hoe kan ik mezelf opladen en uitdrukken in mijn omgeving, en leer ik negatieve energie die me inpakt en me belaagt neutraliseren?

Energie is overal, in je maar ook rond je. Jij bent een antenne in een levend netwerk.  Je omgeving spiegelt wie je bent.   Benieuwd om daar iets meer over te weten?

Contacteer ons voor meer info

spreker : Marleen D'hose en/of Geert Delanoeije

 

Energetische krachtplaatsen,
hun betekenis  en hun gebruik door de eeuwen heen

Sommige plaatsen op aarde zijn van oudsher sterke energetische plaatsen.

Hoe kan je die herkennen  en aan welke criteria voldoen ze dan meestal? 

Via een PP-presentatie krijgt het publiek een korte uitleg over de principes van de geomantie, de kracht-- of leylijnen in de aarde.

Daarna volgen concrete voorbeelden van energetische exploraties die reeds gebeurden in Gent, Geraardsbergen en Asse. 

spreker : Marleen D'hose  

 

Contacteer ons voor meer info

 

Bezield Gent

De energie in Gent zit goed,  we kunnen zelfs zeggen dat Gent  een topper is in energetische doorstroming. 

Hier en daar zit er nog een blokkade maar ook daar is er meer en meer vertrouwen en goodwill.  

Dit zindert wanneer je wandelt door de straten, bij het invoelen van wijken en pleinen.  Dit zie je aan allerhande projecten die de laatste jaren in Gent zijn opgestart,  dit beleef je wanneer je contact maakt met de bewoners van de stad, het water en de natuur.

Graag vertel ik jullie meer over de ervaringen bij onze energetische stadsexploraties in de Stropkes-stad tijdens het project “hoeders van de stad”, over mannelijke en vrouwelijke energielijnen die de stad doorkruisen.  

Wil je kennis maken met de vreemde mysterieuze bewoners van Gent die sinds eeuwen de stad bewonen? Ik neem jullie mee op reis naar de dieper lagen en de rijke geschiedenis van een zeer sterke bezielde plaats.

spreker : Marleen D'hose


Contacteer ons voor meer info

 

  

De energetische driehoek
KONYA – SILIFKE – TARSUS in Turkije


Drie sterke energetische steden, door de geschiedenis met elkaar verbonden.

Graag deel ik met u mijn ervaringen over de vele speciale plekjes die ik in deze steden en hun omgeving mocht invoelen tijdens mijn talrijke exploraties in dit gebied. 

spreker : Marleen D'hose


Contacteer ons voor meer info