Gent .... anders ervaren

marleen  ∼  17/05/2019Wanneer: 17.05.19, van 9:30 tot 17:00

gent.png 

Intuïtief-energetische en historische ontdekking van de stad

 

Op deze wandeling scherp je jouw intuïtief aanvoelen aan en leer je deze vaardigheid opnieuw aan. Je kunt de stad beschouwen als een groot familiesysteem waarbij relaties en verbindingslijnen belangrijk zijn. Zo loopt er een krachtige energetische lijn vanuit Engeland naar Jeruzalem, die onder andere de historische kernen van Brugge, Gent en Brussel verbindt. Ook in het nieuwe ruimtelijk ordeningsplan voor Gent, vormen de oude verbindingslijnen met Brugge, Antwerpen, Brussel en Kortrijk … de peilers om mens en natuur terug te verbinden tot in het hart van de stad.

Tijdens de wandeling kom je in voeling met zowel de vrouwelijke als mannelijke energielijnen van de stad. Je denkt na over de impact van de oriëntatie op Jeruzalem ten tijde van de graven van Vlaanderen, de Boergondische vorsten, de schilders als Jan Van Eyck, de tempeliers, ... Je staat stil bij thema's als impact van water in de stad, het samenstromen van de Leie en de Schelde en je komt in voeling met energie van historische plaatsen of gebouwen. 

 

Een verkenning van Gent die doet verwonderen en verstillen. De wandeling begint met een bezoek aan het stadsmuseum STAM.

Praktische info:

afspraak ingang STAM, Bijlokesite, Godshuizenlaan 2, Gent.
's Middags voorzien we tijd om samen een snack te eten.

€ 35 (ticket museum inbegrepen)
Geert Delanoeije en Marleen d'Hose
Inschrijven tot en met 13 mei op 058/31.14.94

Begeleiders : Geert Delanoeije en Marleen D'hose

 

Partners:

Timotheus vzw

inschrijven :